Barcelona, Messi og UNICEF

I kvartfinalen i Champions League får vi igjen oppleve Messi-show. Han som for tiden sannsynligvis er verdens beste fotballspiller lager Hat-trick i første omgang og scorer totalt 4 mål i kampen.

Det er ikke til å undres over at vi som jobber i UNICEF er stolte over samarbeidet med Barcelona og at Messi nylig ble den siste i rekken av fremtrendende UNICEF-ambassadører. Det er naturlig at klubben med slagordet «mer enn en klubb» samarbeider med UNICEF og fantastisk at deres aller fremste spiller vil bidra til arbeidet for barns rettigheter over hele verden.

Her kan du se Messis UNICEF-video.

Reklame

3 responses to “Barcelona, Messi og UNICEF

  1. Det kan være en idé å lese boken «Den forsvunne diamant». Da får man et litt annet syn på Barcelona og deres engasjement. Sammen med et knippe andre store klubber, er Barca en av de som faktisk ikke bryr seg om internasjonale regler men henter unggutter fra feks Afrika. Barn helt ned i 8årsalderen. Så at Barcelona lar seg sponse gratis av Unicef… vel… det lukter litt dekkoperasjon. Dessverre.

  2. Takk for interessant kommentar.
    Just for the record: Barcelona lar seg ikke sponse av UNICEF. De har gitt oss plassen som vanligvis benyttes til draktreklame (og sikkert er verdt flere hundre millioner) helt gratis. I tillegg bidrar de økonomisk utover dette.

  3. Tilbaketråkk: Messi i Haiti « Øysteins Blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s