Hvorfor kjendiser uten sminke?

Hver dag fødes det 1000 hiv-positive barn. Slik trenger det ikke å være. En aidsfri generasjon er mulig! Selv om flere gravide kvinner enn før nå hiv-testes, er det fortsatt 75% av kvinnene som ikke testes. Hvis alle ble testet kunne man med relativt enkle midler hindre at så mange barn smittes og dør.

Dette temaet bidrar norske kjendiser nå til å sette på dagsordenen. Når mennesker vi vanligvis ser sminket og stylet stiller opp usminket vekker det oppsikt. Det gjør de gjennom utsillingen «Nært for UNICEF» som fra denne helgen arrangeres av produksjonsselskapet Monster og FineArts nye galleri på Tjuvholmen. Der kan man se en samling fotografier av 70 usminkende norske kjendiser. Pengene som kommer inn skal gå til UNICEFs arbeid for å hindre at hiv-smitte overføres fra mor til barn.

«Nært for UNICEF» er et prosjekt som er en naturlig videreføring av det samarbeidet Harald Rønneberg og Thomas Numme gjennom Senkveld (som produseres av Monster) har hatt med UNICEF Norge i mange år. Publikum på Senkveld har betalt for å være tilstede og disse pengene har gått til UNICEFs HIV/Aids-arbeid.

Reklamer

One response to “Hvorfor kjendiser uten sminke?

  1. Hjerte hjerte hjerte,

    fint!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s