Oslo Høyre: sms ingen innvirkning

Denne uken leverte advokat og leder for lovkomiteen i Oslo Høyre Per Hodneland sin rapport. Hans konklusjon er at resultatet av nominasjonen ikke var påvirket av utenforliggende faktorer.

Oslo Høyres arbeidsutvalg og leder Michael Tetzschner engasjerte Hodneland for at han skulle gi en vurdering av kontakten mellom sjefsekretæren og et medlem av representantskapet. Julie Voldberg, som tapte kampen mot Øystein Sundelin om forhåndskumulert plass med 70 mot 108 stemmer, hevdet at en sms fra sjefsekretæren til medlemmet av representanskapet var å oppfatte som en trussel.

Hodneland mener at kontakten mellom Geir Staib og medlemmet av representantskapet ikke skulle ha funnet sted, da det ikke er hans oppgave å råde medlemmer av representantskapet om hvordan de skal opptre. Men, han konkluderer helt klart med det vi alle håpet, nemlig at sms`en fra sjefsekretæren ikke påvirket resultatet av de valg som ble foretatt på nominasjonsmøtet. Nominasjonsmøtet valgte sin foretrukne kandidat; slik det skal være.

I motsetning til det som har blitt hevdet, konkluderer også Hodneland med at kontakten ikke hadde til hensikt å påvirke utfallet av nominasjonsmøtet.

Du kan lese mer om Hodnelands rapport på Oslo Høyres hjemmesider.

Reklamer

2 responses to “Oslo Høyre: sms ingen innvirkning

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Oslo Høyre: sms ingen innvirkning | Øysteins Blogg -- Topsy.com

  2. Tilbaketråkk: Sjefsekretæren snakker | Øysteins Blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s