FrP motstykket til Høyre

Gjennom et par valgkamper har flere borgerlige velgere, særlig de som ligger i grenseland mellom Høyre og Frp, hatt vanskelig for å skjønne hvorfor det er krevende å få til et samarbeid mellom Høyre og FrP. Noen mener det bare har stått på viljen.

De som fortsatt ikke skjønner hvorfor avstanden mellom Høyres ansvarlighet og FrPs populisme er en reell hindring på veien til regjeringssamarbeid, bør få med seg Carl I. Hagens utspill under helgens FrP-landsmøte slik det er referert av VG. Carl I. Hagen mener at FrP som protestparti må gjenreises og at de må bli flinkere til å spille på folks misnøye. Som om de ikke er flinke nok!

Noen eksempler på ferske Hagen-uttalelser:

– Protestene og raseriet som tenner folk flest må gjenoppfinnes…

– Vi er i ferd med å bli så seriøse og ansvarlige at vi ikke kommer på banen fort nok.

– Han er ikke grådig, han er tjukk i huet (om Sigbjørn Johnsen)

Det faktum at Søviknes, som for noen år siden stemte subsidiært for etableringen av bompenger i Os, tilsynelatende var for pragmatisk til å forsvare den rene FrP-misnøyen og ikke ble valgt inn i sentralstyret, sier sitt om at Hagen vet hvilke strenger han skal spille på.

Reklamer

3 responses to “FrP motstykket til Høyre

  1. På FRP lista over «vi er lei av» bør det stå «Vi er lei av livet» da alle FRP’ere virker ganske lei av livet og sutrer om alt! Vekk med dem!

  2. luta lei politikere

    Hehe.. Frp bør finne igjen sin egen kode. Jeg foretrekker Høyre dersom de klarer å fortsette som de gjorde før valget da de reiste kjerringa. Det kommer litt for mange idiotiske uttalelser fra Frp-politikere for tiden, så man blir rent flau på deres vegne. Det er dermed tvilsomt at de får stemmen min neste gang selv om de har fått den før et par ganger. Jeg er ingen rasende person, og det nytter ikke å bruke innvandringen for å lokke meg. Rett nok ønsker jeg ikke vidåpne grenser, men jeg har ikke problemer med de som er her eller at noen mennesker i virkelig nød søker ly her. Kriminalitet derimot..og østeuropeere i den kategorien.. Frp ser ut til å mangle en helhetlig plan,- de tar litt her og litt der og prøver seg frem for å se hva velgerne tenner på. Sorry..

  3. Sønn av Sølvpilen

    Hohoho! Fremskrittspartiet lever virkelig av og for en selvoppfyllende profeti, ettersom de fremmer sitt budskap ved å fremstille seg selv som ofre. Jo latterligere de fører seg, dess mer hånes de, og slik vokser altså denne offermentaliteten. Fins det noen kur for dem?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s